Dušo gelių rinkinys Nature box 6 x 385ml

27.71 

NATURE BOX – tai ekologiškas plaukų ir odos priežiūros kosmetikos prekės ženklas. Nature Box produktai yra sertifikuoti Ecocert COSMOS NATURAL , juose yra 100% šalto spaudimo riešutų ir vaisių aliejai, kurie dėl savo natūralių savybių išsaugojimo maitina plaukus ir odą.

Prekės kodas: P0006 Kategorija: , , Žyma:

NATURE BOX – tai ekologiškas plaukų ir odos priežiūros kosmetikos prekės ženklas. Nature Box produktai yra sertifikuoti Ecocert COSMOS NATURAL , juose yra 100% šalto spaudimo riešutų ir vaisių aliejai, kurie dėl savo natūralių savybių išsaugojimo maitina plaukus ir odą. Mūsų misija – kurti produktus pagal tvaraus vystymosi idėją. Didžiausią dėmesį skiriame sertifikuotoms veganiškoms formulėms, pagamintoms iš natūralių ingredientų  ir perdirbtų pakuočių.

Į komplektą įeina:

  • Nature Box su avokadų aliejumi, 385 ml
  • Nature Box su alyvuogių aliejumi, 385ml
  • Nature Box su argano aliejumi, 385ml
  • Nature Box su pasiflorų aliejumi, 385ml
  • Nature Box su granatų aliejumi, 385ml
  • Nature Box su kokosų aliejumi, 385ml

Nature Box Avocado Oil dušo želė su 100% šalto spaudimo avokadų aliejumi, kuris palieka odą švelnią ir nuramintą. Nepamirškite, kad be puikaus vaisių kvapo, šis gelis taip pat turi neutralų pH odai ir buvo patikrintas dermatologiškai.

Nature Box Argan Oil dušo želė, kuri intensyviai prižiūrės Jūsų odą ir mėgausis dviguba pergale: puikia savijauta ir nuostabiu kvapu! Formulėje yra 100% šalto spaudimo argano aliejus, žinomas dėl savo daugybės vertingų vitaminų ir antioksidantų, kurių dėka jūsų oda atgaus gyvybingumą.

Nature Box Olive Oil minkštinanti dušo želė su 100% šalto spaudimo alyvuogių aliejumi. Susipažinkite su šiuo gaiviu ir raminančiu kvapu!

Energijos užtaisas odai! Atraskite natūralų savo odos grožį ir rinkitės Nature Box Passion Fruit Oil dušo želė su 100% šalto spaudimo pasiflorų aliejumi. Susipažinkite su šiuo energijos suteikiančiu ir sultingu aromatu!

Išbandykite Nature Box Pomegranate Oil dušo žele su 100% šalto spaudimo granatų sėklų aliejumi su vaisių kvapu, kuris ne tik atgaivins jūsų odą, bet ir apsaugos ją nuo išsausėjimo. Atgaivina ir išlygina odą, apgaubia ją gaiviu granatų kvapu jau po pirmo panaudojimo.

Rinkitės Nature Box Coconut Oil dušo žele ir stimuliuokite visus pojūčius gaiviu kokoso kvapu. Formulė su 100% šalto spaudimo kokosų aliejumi pasirūpins oda, o švelnios putos suteiks nuostabių potyrių duše.

 

Rinkinį sudaro: 6 pakuotės x 385ml

Atsiliepimai

Atsiliepimų kolkas nėra

Būk pirmasis palikęs atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *